Contact

Heeft u nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen.
Ik verstrek u graag alle aanvullende informatie. Omdat ik mijn behandelingen in alle rust voor de klant wil geven ben ik niet alle tijden bereikbaar. U kunt dan altijd een bericht achterlaten of een e-mail sturen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens in mijn salon,

Inge de Vos

 

Vraag

Heeft u een vraag? Wilt u graag een vrijblijvende afspraak?
Laat het ons weten.

Uw vraag
Naam
Telefoonnummer
E-mail

 


Overige informatie

Een aankoop doen?

Voor de aankoop van producten vragen wij u van tevoren te bellen.
Dit om de behandeling van andere cliënten niet onnodig te storen.
De producten worden dan netjes voor u ingepakt en klaargezet, waarna u ze op het afgesproken tijdstip kunt afhalen. U heeft de mogelijkheid om te pinnen of contant af te rekenen.

Consultation Card
Het volledig invullen van de consultation card is een vereiste voor het ondergaan van een behandeling of voor het gebruik van de Dermalogica producten. Uw gegevens worden vertrouwelijk bewaard en worden nooit aan derden overgedragen. De informatie is uitsluitend bestemd voor het verkrijgen van inzicht in de huidconditie en eventuele contra-indicaties.

Annuleren
Mocht u onverwacht uw afspraak niet na kunnen komen verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Voor niet tijdig geannuleerde of vergeten afspraken wordt 50% van het behandeltarief voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Contact gegevens

PUUR Skin Care
Otterdonk 22
5103 GM DONGEN
tel: 06 52 54 20 82
e-mail: info@puurskincare.nl
website: www.puurskincare.nl