Behandelingen

FACIAL TREATMENTS

Invloeden als hormonen, gezondheid, het weer en de drukte van alle dag zijn constant in beweging, en hiermee ook de conditie van je huid. Dit is dan ook de reden dat we nooit uit kunnen gaan van een standaard behandeling. Bij PUUR Skin Care wordt een gezichtsbehan- deling samengesteld waarbij gebruik wordt gemaakt van de revolutionaire huidanalyse van Dermalogica; FACE MAPPING. Met de voor u persoonlijke Face mapping huidanalyse wordt de ultieme behandeling vastgesteld. Immers zijn er geen standaard behandelingen daar geen enkele huid standaard is.

Dermalogica Face treatment (60 minuten)
Deze behandeling vormt de basis van alle Dermalogica® behandelingen. De verschillende behandelingsmethoden en de keuze van de gebruikte producten worden middels de Face Mapping™ analyse volledig afgestemd op uw huidtype en de conditie van uw huid. Hierdoor ontstaat een behandeling die voor iedere klant uniek is.

De behandeling bestaat uit:

Dubbele reiniging van de huid
Facemapping
Exfoliëren
Reinigen van onzuiverheden
Gezichtsmassage
Oogmasker en gezichtsmasker
Gezichtsbooster en een moisturizer
Zonbescherming

Tijdens het inwerken van het masker kunt u indien gewenst nog kiezen uit één van de volgende specifieke touch therapies: nek-en schoudermassage, massage decolleté, hand of voetmassage.

Om u toch een idee van een aantal mogelijke Face Treatments te geven, volgen hier een paar voorbeelden:

Medicated Clearing Treatment (60 minuten)
Deze behandeling is het ultieme in de bestrijding van acne. De behandeling is gericht op het kalmeren van huidige ontstekingen, maar helpt ook onder meer door dieptereiniging, toekomstige uitbarstingen te voorkomen.

Environmental Control Treatment (60 minuten)
Dit is dé behandeling voor de rode, (over)gevoelige of geïrriteerde huid. Door gebruik te maken van ondermeer een kalmerende reiniger en een speciaal masker, wordt de huid gekalmeerd. Hierdoor zal deze minder rood zijn en direct prettiger aanvoelen.

Skin Brightening Treatment (60 minuten)
Deze behandeling brengt ongelijke pigmentatie, als gevolg van bijvoorbeeld hormoonwisselingen, overmatige blootstelling aan zonlicht en zwangerschap, terug in balans. Regelmatig bezoek aan de salon, in combinatie met het thuisgebruik van de juiste producten, kunnen een uitstekend resultaat geven.

MultiVitamin Power Treatment (60 minuten)
De MultiVitamin Power Treatment is de beste behandeling voor de huid die te maken heeft met verschijnselen van vroegtijdige veroudering.
Bij elke stap worden krachtige vitamines toegepast welke de huid voeden en helpen herstellen, terwijl de symptomen worden bestreden. Verbeterd de teint, de elasticiteit en de structuur van de huid.

Men’s Skin care Treatment (60 minuten)
Hoewel de producten van Dermalogica® ontwikkeld zijn voor zowel mannen als vrouwen, heeft de mannenhuid toch speciale aandacht nodig. Deze behandeling is gericht op de meer man-specifieke problemen en wordt gecombineerd met een ontspannende massage.

Bij een behandeling van minimaal 60 minuten worden de wenkbrauwen gratis geëpileerd


SPECIALS

Purifying Back Treatment (30 minuten)
Deze behandeling bestaat uit de ideale combinatie van een reiniging en een ontspannende (aromatherapie) massage van de rug. Ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

Multivitamin Hand and Foot Treatment (15 minuten/15 minuten)
Deze behandeling biedt de handen en voeten het laatste in Retinol-gebasseerde vitamine behandelingen. In combinatie met een heerlijk kalmerend paraffine bad, ideaal voor droge of gebarsten of vroegtijdig-verouderde handen en voeten.

Revitalizing Eye Rescue (30 minuten)
Speciaal bedoeld voor het verstevigen en het voeden van de huid rondom de ogen. Deze behandeling vermindert lijntjes en wallen en kalmeert de vermoeide of geïrriteerde ogen. Ook mogelijk in combinatie met een behandeling


SINGLE TREATMENTS

Natuurlijk kunt u bij PUUR Skin Care ook terecht voor onderstaande zaken.

 
Prijs
Prijs in combinatie
met behandeling
Harsen:
Bovenlip of kin
€ 12,00
€ 9,00
Bovenlip en kin
€ 16,50
€ 13,50
Harsen lichaam vanaf
€ 12,00
 
Epileren:
Modelleren
€ 12,00
Bijwerken
€ 8,50
 
Verven:
Wimpers of wenkbrauwen
€ 12,00
€ 9,00
Wimpers en wenkbrauwen
€ 16,50
€ 13,50